Μεγάλη ανατροπή στo Power of Love – Οι δύο αποχωρήσεις και τα κλάματα

Μεγάλη ανατροπή στo Power of Love - Οι δύο αποχωρήσεις και τα κλάματα


Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι κι αυτή, για έναν παίκτη το ταξίδι του τελείωσε. Βέβαια, το γεγονός πως αποχώρησε, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η περίπτωση να ξαναμπεί στο σπίτι του Power of love.

Οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν με ποιους παίκτες δεν θέλουν να ζουν στο ίδιο σπίτι. Φυσικά, οι πιο αδύναμοι ήταν δύο, ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος, ήταν το πιο δημοφιλές ζευγάρι γι’ αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα ήταν κι αυτοί που κέρδισαν τα 2.500 ευρώ και την επόμενη εβδομάδα θα είναι οι αρχηγοί των δύο σπιτιών, οι οποίοι θα έχουν αποστολές και αρμοδιότητες.

Αφού η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε το ζευγάρι που κέρδισε τα χρήματα, άνοιξε το κουτί με τις ψήφους και ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που ήταν γραμμένα στα χαρτιά.

Λίγο πριν ανακοινωθεί ποιος παίκτης αποχωρεί, η Ρεγγίνα έκανε κάποιες αποκαλύψεις και ανέφερε κάποια πράγματα για τον Παύλο που δεν έχουμε δει στα επεισόδια. Αυτό ενόχλησε φυσικά τον Παύλο, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί στον εαυτό του.

Η παρουσιάστρια άφησε άφωνους τους παίκτες όταν ανακοίνωσε πως σε αυτό το Gala, θα αποχωρούσε κι άλλος παίκτης!

Πιο συγκεκριμένα, το κοινό ψήφισε ποιους παίκτες δεν θέλει μέσα στο σπίτι και η Ζένια, η Άννα και ο Παύλος, ήταν οι τρεις πρώτοι στη λίστα.

Ποιος από τους τρεις αποχώρησε τελικά;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: gossiptv.gr

Source link